Hieronder ziet u onze Algemene Voorwaarden

 

Algemene voorwaarden, leveringsvoorwaarden, bestelvoorwaarden van SD Fashion & Creations, gevestigd te Den Haag en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder inschrijvingsnummer 69250510.

 

1.Algemeen:

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten van SD Fashion & Creations. Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de levering en betaalvoorwaarden akkoord gaat. SD Fashion & Creations behoud zich het recht voor haar lever en/of betalingsvoorwaarden te wijzigen. Alle rechten en aanspraken, zoals in deze voorwaarden en in eventuele nadere overeenkomsten te behoeve van SD Fashion & Creations worden bedongen.

 

2. Levering & Levertijd:

Levering vind plaats binnen 1 week na het plaatsen van bestelling, bij overmacht hebben wij het recht om de bestelling naar eigen keuze te annuleren of te veranderen. Bij handmade producten wijkt de levertijd af van de bovengenoemde 1 week, wij streven er naar om Handmade producten binnen 3 weken te verzenden en te leveren. U bestelling afhalen op afspraak behoord ook tot de mogelijkheid, hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

 

3. Verzendingen:

Wij verzenden uitsluiten alleen via PostNL ( met track & trace )

Verzendkosten is afhankelijk van gewicht en grote van de producten, prijzen gaan vanaf € 3,80.

Bij besteding van € 75,00 vervallen de verzendkosten. Voor verzendingen buiten Nederland hanteren wij de standaard PostNL tarieven.

 

4. Betalingsvoorwaarden:

U kunt kiezen uit de volgende betaalmethodes:

Overmaken per bankoverschrijving.

U kunt dit doen onder vermelding van u naam en u factuurnummer, u dient dit te doen binnen 5 dagen na het plaatsen van uw bestelling. Wij verzenden de producten pas als het verschuldigde bedrag bijgeschreven is op ons IBAN rekening.

Betalen bij afhalen.

Komt u de producten bij ons halen dan is er de mogelijkheid om contant aftereken, graag wel gepast.

 

5. Ruilen & Retourneren:

Wanneer de ontvangen producten niet aan uw verwachtingen voldoet, ( bv. verkeerde maat ) dan is mogelijk om de producten te retourneren of te ruilen. De verzendkosten voor het retour en/of ruilen van de producten komt voor rekening van de klant zelf. ( Deze dienen voldoende gefrankeerd te worden ). Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van de producten. Hieraan zijn wel de volgende voorwaarden aan verbonden:

- Artikel dient in de originele verpakking te zitten.

- De producten dienen ongedragen, ongewassen, en niet beschadigd te zijn.

-Speciaal op bestelling gemaakte producten of naar wens gemaakte producten kunnen helaas niet geretourneerd worden.

- Bij het retourneren van onze afgeprijsde producten geven wij geen geld terug, u ontvangt hiervoor een tegoedbon.

Alle retouren, annuleringen of wijzigingen dienen aan ons door gegeven te worden , dit kan via info@sdfashioncreations.nl, terugbetalingen van u tegoed wordt binnen 1 week na ontvangst van de geretourneerde producten overgemaakt op het rekeningnummer wat bij ons bekend is.

Bij veilingen via onze Facebook pagina is het verplicht deze items te nemen/betalen als u de hoogste bieder of winnaar bent.

Het retouradres ontvangt u van ons na retour melden via info@sdfashioncreations.nl.

 

6. Prijzen:

De prijzen zijn geldig tot 1 januari 2019. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Verzendkosten zijn hierbij niet inbegrepen. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk en typ fouten. Voor de gevolgen van druk of typ fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

 

7. Klachten:

Mochten er klachten zijn over de producten of verzendingen dan kunt u dit melden bij ons via info@sdfashioncreations.nl of telefonisch contact met ons opnemen via 070-3220146.

 

8. Aansprakelijkheid:

SD Fashion & Creations is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook. Ook is SD Fashion & Creations niet aansprakelijk voor schade welke te wijten is aan opzet of eigen schuld of verwijtbaar handelen. Eventuele aansprakelijkheid zal zich ten alle tijden enkel beperkt zijn tot het aankoop bedrag. SD Fashion & Creations is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketten of briefpost.

 

9. Eigendomsvoorbehoud:

De eigendom van de geleverde producten gaat pas over, indien de klant al het geen op grond van de ter zaken geleverde producten overeenkomst aan SD Fashion & Creations verschuldigd is, heeft voldaan.

 

Voor vragen of opmerkingen over deze Algemene voorwaarden dient u schriftelijk of per mail contact met ons op te nemen.

Deze algemene voorwaarden is tot stand gekomen te Den Haag en zal altijd na geleefd moeten worden.

SD Fashion & Creations