Wie is de oprichter van SD Fashion & Creations:

Mijn naam is Samantha Declemy-Strik 28 jaar oud en de oprichter ( eigenaresse ) van SD Fashion & Creations. Ik ben moeder van 4 kindjes en getrouwd met Bjorn.

 

Hoe is SD Fashion & Creations ontstaan:

SD Fashion & Creations is ontstaan als hobby, in het begin deed ik heel veel producten maken met steentjes maar bloeide uit tot meer. Al gouw ben ik begonnen met het versieren van glas of hout en kreeg ik hierop veel lovende reactie op waardoor ik verder ben gegaan en inmiddels ben ik met heel veel dingen bezig en krijg ik veel aanvragen voor het bedrukken van kleding, tassen, enz. Kortom SD Fashion & Creations is geboren en is nu zoon half jaar oud, en is goed op weg om een succes vol bedrijf te worden.

 

Hoe is de combinatie van de bedrijfsnaam ontstaan:

De bedrijfsnaam is ontstaan uit de eerste letter van mijn voornaam en de eerste letter van mijn achternaam, en omdat ik veel met kleding bezig ben maar ook veel met andere dingen, werd het uit eindelijk SD Fashion & Creations.

 

Waarom voor me zelf begonnen:

In mijn jonge jaren droomde ik altijd al van een eigen bedrijf, en ben dan ook altijd in mijn loopbaan bezig geweest met mode, decoratie en alle bijkomende dingen bezig geweest. Ik maakte vaak mijn eigen items en wou er altijd wel wat mee doen maar durf dit eigenlijk niet maar naar lang twijfelen en veel wikken en wegen heb ik toch door gezet om de stap te wagen naar een eigen bedrijf.

 

Wat maakt SD Fashion & Creations zo uniek:

Wat SD Fashion & Creations zo uniek maakt is dat wij veel producten echt Handmade maken waardoor deze producten exclusief zijn. De producten die hand gemaakt worden daar zijn ook maar een aantal stuks van waardoor het dus uniek is en niet iedereen het heeft, dit geldt zowel voor kleding als voor gedecoreerde producten. Wij vinden het ook erg belangrijk dat onze producten betaalbaar zijn voor jong & oud dat is ook uniek bij ons want ook iemand met minder geld kan gewoon bij ons terecht voor unieke producten, geen duren kosten voor drukken of apart uur loon nee gewoon duidelijke en lage prijzen voor iedereen.

 

Waar is SD Fashion & Creations gevestigd:

SD Fashion & Creations is gevestigd in Den Haag en wel in het zo mooie staddeel Scheveningen, vlak bij uitval wegen en winkels. Omdat wij vanuit huis werken is het voor ons makkelijk om de prijzen van de producten zo laag te houden. Bij ons is ook alles mogelijk zo kan u de producten ook bij ons thuis opkomen halen maar wij kunnen het ook voor u opsturen.

 

Kortom wij zijn een jong bedrijf waar de klant centraal staat vandaar ook dat wij geen webshop hebben omdat wij vinden dat de klant koning is en wij graag met de klanten in contact staan. Want ook voor eigen idee of concept bent u bij ons op de juiste plek.

 

Veel liefs SD Fashion & Creations.