Geen producten (0)

Algemene Voorwaarden:

 

Algemene voorwaarden, Leveringsvoorwaarden, Bestelvoorwaarden van SD Fashion & Creations, Gevestigd te s`Gravehage & ingeschreven onder inschrijfnummmer 69250510 bij de Kamer van koophandel.

1. Algemeen.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle artikelen van SD Fashion & Creations. Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings en betaalvoorwaarden akkoord gaat. Shirisa Design behoudt zich het recht voor haar lever en/of betalings voorwaarden te wijzigen. Alle rechten en aanspraken, zoals in deze voorwaarden en in eventueele nadere overeenkomsten ten behoeve van SD Fashion & Creations worden bedongen.

2. Levering & Levertijd.

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt, bij overmacht heben wij het recht om de bestelling naar eigen keuze te annuleren of te veranderen. Uw bestelling word binnen 1 week gereed gemaakt & verstuurd naar het door u opgegeven adres. Uw bestelling afhalen op afspraak is ook mogelijk, hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Bij handmade artikelen op bestelling wijkt de levertijd af van de bovengenoemde 1 week, Handmade artikelen hebben een levertijd van 1-3 weken.

3. Verzending.

Wij verzenden uitsluitend via PostNL, verzendkosten gaan uitsluitend vanaf € 6,95. Bij besteding vanaf € 75,00 vervallen de verzendkosten. Voor verzendingen buiten Nederland hanteren wij de standaard PostNL tarieven.

4. Betalingsvoorwaarden.

U kunt kiezen tussen de volgende betaal methodes:

IDEAL: Gemakkelijk betalen via uw eigen bank en binnen u vertrouwde omgeving Internetbankieren.                                                                                             

Overschrijving: Bij vooraf overmaken o.v.v uw naam & factuurnummer dient binnen 2 dagen na plaatsen van uw bestelling, de betaling bij ons ontvangen te zijn op bankrekeningnummer : 

NL29ABNA0248517627.                                                                                                                                                                                                                                                    

Betalen bij afhalen: Gelieve contant te betalen.

Let op: bij bestellingen van bijvoorbeeld handmade of items naar wens, wordt bij niet tijdig betalen & niet reageren op betalings herrineringen de maak & matriaal kosten in rekening gebracht.

5. Ruilen & Retouren.

Wanneer de ontvangen bestelling niet aan uw verwachting voldoet, bijvoorbeeld verkeerde maat, dan is het mogelijk om de bestelling te retourneren of te ruilen. De verzendkosten voor het retour en/of ruilen van de bestelling is voor klant zelf. ( Deze dienen wel voldoende gefrankeerd te worden) Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Hieraan zijn de volgende voorwaarden aan verbonden, 1. Artikel dient in orginele verpakking te zitten. 2. De artikelen diennen ongedragen, ongewassen en niet beschadigd te zijn. 3. Bikini`s kunnen niet geruild worden ( i.v.m Hygiene ) 4.Speciaal op bestelling gemaakte artikelen of naar wens gemaakte artikelen kunnen niet worden geruild. Bij het retourneren van onze afgeprijsde artikelen geven wij geen geld terug, u ontvangt hiervoor een te goedbon. Alle retouren, annuleringen of wijzigingen dienen aan ons door gegeven te worden, dit kan via info.shirisadesign@gmail.com. Terugbetaling van uw tegoed word binnen 1 week na ontvangst van de retourzending overgemaakt op het rekeningnummer wat bij ons bekend is.

6. BTW.

De prijzen zijn geldig tot 01-01-2019, alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten. Alle prijzen op de webshop zijn onder voorbehoud van druk en type fouten, voor gevolgen van druk en type fouten zijn wij niet aansprakelijk.

7. Aansprakelijkheid.

SD Fashion & Creations is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook. Tevens is SD Fashion & Creations niet aansprakelijk voor schade wat te wijten is aan opzet, eigen schuld of verkeerd behandelen van het product. Eventuele aansprakelijkheid zal zich ten alle tijden enkel beperken tot het aankoop bedrag. SD Fashion & Craetions is tevens ook niet aansprakelijk voor zoek geraakte pakketten.

8. Eigendomsvoorbehoud.

De eigendom van geleverde producten gaat pas over, indien de klant al het geen op grond van de ter zaken van de geleverde producten gesloten overeenkomst aan SD Fashion & Creations verschuldigd is, heeft voldaan. Voor vragen, opmerkingen en/of klachten dient u schriftelijk contact met ons op te nemen per mail.

9. Privacy Policy & Gegevens beheer.

SD Fashion & Creations respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwlijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten laten verlopen. SD Fashion & Creations zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling. Ons team en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwlijkheid van uw gegevens te respecteren. Wij gebruiken de verzamelde gegevens enkel om onze klanten de volgende diensten te leveren. Bij het plaatsen van uw bestelling hebben wij uw naam, email adres, afleveradres, en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u op de hoogte te kunnen houden voor het verloop of eventueele vragen van uw bestelling.